Propositie

De Gemeente Rotterdam biedt de Emaillefabriek|M4H aan voor herontwikkeling tot een danceclub en evenementenlocatie. Het gebruik van de Emaillefabriek|M4H wordt voor een periode van 7 jaar gegund aan ondernemer die het beste plan voor de exploitatie van deze locatie indient in combinatie met een overtuigende financiële en bouwkundige onderbouwing van de voorgenomen transformatie.  De gemeente zoekt een vernieuwende, creatieve ondernemer die zowel in staat is om een goede visie voor deze locatie te ontwikkelen alsook om deze visie daadwerkelijk te realiseren en exploiteren voor de duur van de overeenkomst.

Met deze brochure wil de Gemeente Rotterdam u informeren over de wijze waarop zij de selectieprocedure voor de toekomstige exploitant van de Emaillefabriek|M4H organiseert. En daarbij hoopt zij u te enthousiasmeren en inspireren om een onderscheidend plan voor deze buitengewone plek te bedenken.

Indien u interesse heeft in de mogelijke exploitatie van de Emaillefabriek|M4H, kunt u zich aanmelden via deze website. U ontvangt dan alle aanvullende informatie welke u nodig heeft om een inschrijving te kunnen voorbereiden.

Propositie Paper